LA RECOLLIDA DE “TAPS SOLIDARIS” CONTINUA VIGENT

Benvolgudes famílies,

La campanya de recollida de taps de plàstics continua vigent!

Com en la darrera campanya, el fons que es recullin per la venda dels taps van destinats a la Fundació Catalana per a la Paràlisi Cerebral i el Club Esportiu Esbonat i Amistat Barcelona, concretament per ajudar a sufragar els costos de transport diari dels esportistes afectats de paràlisi cerebral i discapacitats físiques afins.
La campanya s’anomena “Sense transport no hi ha esport”, perquè si no fos pel transport adaptat, aquestes persones no podrien practicar l’esport que és vital per a la seva salut i el seu benestar.

Per això els vostres taps son tan importants, perquè gràcies a ells posem el nostre granet de sorra perquè moltes persones afectades d’una gran discapacitat puguin dur a terme una activitat que els permeti desenvolupar una vida tannormalitzada com sigui possible.

Recordeu que els taps han de ser de plàstic dur i que han d’estar nets. Aquests són alguns exemples de taps de plàstic que es poden recollir: taps d’ampolles d’aigua, de refrescs, de detergents, de netejadors, de pasta de dents, de desodorants, taps de tetra-briks de llet i també la boqueta, de caixes de tovalloletes, de bolígrafs i retoladors, de suavitzants, dels pots d’escuma i gel fixador del cabell, taps de pots de nata en esprai, les tapes dels pots d’espècies, etc.

Amb una tona de taps podrem aconseguir uns 200 €. Així que us animem a guardar els vostres taps de plàstic i portar-los al vestíbul de l’escola, on trobareu una caixa per a la recollida! L’acció serà encara més atractiva i pedagògica si impliquem els nostres infants, que siguin ells qui col·leccionin i dipositin els taps, reforçant així la seva consciència social.

Els vostres taps, més solidaris que mai!

Com sempre, moltes gràcies!!!

Comissió Solidaritat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada