RESOLUCIÓ DE L’ASSAMBLEA. JUNY 2021

Bon dia Famílies!

Ja tenim aquí l’acta de la darrera Assamblea de l’AFA.                  ACTA ASSAMBLEA

Ja tenim Nova Presidència!

LARA PIERA RUBIOLO (Presidenta),      ESTHER VIÑALS (Vicepresidenta),          MERITXELL ALVIRA (Secretària)         i      TOÑI JIMÉNEZ (Tresorera) 

El que ens diuen és que estan disposades a treballar per poder tornar poc a poc i dins el que es pugui a la normalitat a la que estem acostumats a veure dins la nostra escola. Proposen fer més coses de cara al curs vinent, ja que amb aquests dos anys de pandèmia, les actuacions han quedat hibernant. Volen ser més presencials entre les famílies. Volen anar de mà de l’escola i seguir tenint una comunicació fluïda amb l’equip directiu. Volen transmetre que entre tots hem de participar i ser conscients del què significa ser part de l’escola. El seu objectiu és arribar a totes les famílies i fer que tothom sigui part activa d’aquesta escola meravellosa que tenim. 

Agraïm de tot cor tota la feina feta al fins ara pel nostre tresorer, en Raül Amigó, que deixa pas a una nova generació, amb no poca feina feta. Expressa que està content de que el projecte on estava segueixi tenint continuïtat, que s’ho ha passat molt bé en tots els anys que ha estat participant de l’AFA, sigui en comissions, sigui com a vocal. Es referma en la proposta feta de que li farà el traspàs a la tresorera entrant durant tot el curs vinent. I anima a continuar, a participar per part de les famílies noves per tal de recuperar l’esperit d’unitat de l’escola, seguir creant comunitat i quina millor manera de tenir una visió i una veu en tot allò que repercuteixi als nostres fills i filles.

Finalment, comenta una tema important: ens diu que li hagués agradat que hi haguessin hagut més propostes de candidatures a les eleccions per presidència i no una única, ja que això significaria que les famílies estan de debò implicades en l’escola i en l’educació dels nostres infants. 

Dona així el relleu a la nova tresorera: la Toñi Jiménez que ha estat fins ara vinculada amb les famílies com a Delegada de classe i com a Coordinadora de Delegades, i es mostra expectant per aprendre tot el que faci falta i a donar un cop de mà allà on es necessiti. 

Enhorabona a totes, un desitgem un gran període de Presidència a la nostra AFA!

Junta de l’AFA

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada