NOVA APP CLOSQUES ESPAI MIGDIA I EXTRAESCOLARS

Benvolgudes familíes arenalines,

Com  ja sabreu, Closques ha encetat una nova forma de fer les inscripcions  amb les familíes, apostant per les noves tecnologies, amb l’apliació Ampasoft. Aquesta aplicació facilita la gestió  de l’espai migdia,  les acollides, les extraescolars, el casalet i el casal que Closques realitza a la nostre escola.

En aquest post us adjuntem les instruccions  del programa Ampasoft per donar-vos d’alta  online al servei del migdia (menjador). Recordeu que heu de fer una inscripció per cada fill que voleu que faci ús de l’espai migdia aquest proper curs 2021/2022. Així  també, com de les extraescolars. Intruccions: SER_021. TUTORS_Sol·licitudPreinscripció_ServeiMenjadorAcollida_cat 2021

Així  les podeu consultar en qualsevol moment.

Recordeu també que per poder fer ús de tots els serveis de menjador,  extraescolars,  acollides, etc..  es imprescindible  que cada familia es doni d’alta i posteriorment s’inscrigui  en les opcions que desitgi.

No oblideu que teniu temps fins el 21 de juliol per apuntar-vos  a les extraescolars del proper curs,  i una vegada  passat el termini  establert es tornaran a obrir les  inscripcions  per les activitats que encara   hi hagin places. Repecte a  l’Espai migdia i acollides NO HI HA DATA LÍMIT per apuntar-se, sempre romanen obertes.

Moltes gràcies,

Espai migdia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada