IMPORTANT: NOVETATS A LA TROBADA DE BENVINGUDA CURS 21-22

Famílies, tenim bones notícies! L’escola ens ha donat el vist-i-plau per poder ampliar la trobada de benvinguda a les famílies de P4 noves de l’any passat i altres famílies que siguin noves a l’escola. Recordeu que el curs passat les restriccions de la pandèmia no van permetre que es fes una festa de benviguda a les noves famílies de P3.

Per poder donar temps a les famílies a organitzar-se s’ha traslladat la trobada al dia 5 de novembre a partir de les 16:30. Com que el nombre de persones assitents és limitat, només hi podran participar famílies de P3 i P4 que no tinguin infants en altres cursos i només podrà assistir-hi un adult per infant.

Mantindrem el formulari d’inscripció obert uns dies més perquè les famílies d’altres cursos que vulgueu apadrinar o ajudar a preparar la trobada ho pugueu fer:

https://forms.gle/eq7AVHJWsx2MgPqKA

Moltes gràcies a totes!

Comissió Belluga’t

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada