ACTA JUNTA – SETEMBRE 2021

Bon dia Famílies!

Disculpeu que arriba amb una mica de retràs, però per fi ja la tenim aquí:  L’acta de la darrera reunió de Junta.

Recomanem que us la llegiu amb deteniment. Algunes coses ja han canviat, com la trobada de benvinguda a les famílies noves, o que ja sabem quin és el període de candidatures a Consell Escolar (l’escola ha publicat les dates a la seva web), així com quan serà l’Assamblea de tots els socis de l’AFA (el dia 2 de novembre).

Altres temes van avançat, com l’activitat de recuperació de la nostre barca del pati, que finalment s’ha arribat a un conveni amb l’Escola Nàutica i el projecte que ha sortit ha estat molt interessant. La rehabilitació de la biblioteca, o temes encara pendents com la rehabilitació de les cistelles de bàsquet del pati.

Vigileu i esteu atents. Cada vegada més podrem entrar a l’escola i es necessitaran voluntaris per fer un ‘el que calgui’ amb la comissió d’infraestructures, tal i com vam demanar per la comissió de biblioteca.

Es va parlar de la pròxima renovació de l’AFA, tant en qüestió de vocalies que canvien com de la necessitat de renovar amb les generacions entrants les diferents comissions de l’AFA. Es necessiten idees fresques i renovacions per tal de que l’AFA no quedi tremolant a mesura que les famílies de nens que van creixent, van deixant l’escola i en conseqüència l’AFA.

Llegiu, llegiu que ben a prop tenim l’Assamblea i heu d’estar ben informats de tot!

ACTA JUNTA 28.09.2021

Junta de l’AFA

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada