ASSAMBLEA EXTRAORDINÀRIA GENER 2022

Famílies,

Us informem que el proper dimarts 18  de Gener de 2022 de 18:30 a 20:30 hores, tindrà lloc una ASSAMBLEA EXTRAORDINÀRIA de l’AFA.  Així com venim fent en les darreres assamblees, es farà de forma virtual.

L’ordre del dia atendrà als següents punts:

    -PRESENTACIÓ PROPOSTES ROMANENT
    -VOTACIÓ PROPOSTES ROMANENT
    -VOTACIÓ RENOVACIONS VOCALIES
    -VOTACIÓ CANVI EMPRESA DE MENJADOR
    -TEMES SOBREVINGUTS
    -PRECS I PREGUNTES

L’AFA és l’Associació de Famílies d’Alumnes, i s’encarrega de gestionar les hores no lectives que els nens passen a l’escola, així com de canalitzar les iniciatives i interessos de les famílies de l’escola. És una entitat sense ànim de lucre i està formada per les famílies sòcies, que col·laboren de manera desinteressada, aportant idees, propostes, inquietuds i demandes. L’Assemblea anual és el  moment on ens trobem totes les famílies sòcies per a intercanviar opinions, aprovar els comptes i els projectes i renovar els càrrecs de la Junta, en cas de les eleccions.

Tots els socis i sòcies tenim dret de veu i per votar cal assistir presencialment/virtualment a l’Assamblea.  Es recorda que, segons estatuts, no es pot delegar el vot.

És important que hi sigueu. Us esperem a tots/es dimarts dia 18!

Aquest és el link per Unir-se a Google Meet

LINK DE LA ASSAMBLEA
O marca el: PIN de +34 822 11 32 69: 233 133 406#
Más números de teléfono: https://tel.meet/zbi-xtuf-eoq?pin=1485016489621

 

Junta AFA Arenal de Llevant.

PD. Si encara no sou socis, podeu omplir aquest formulari FORMULARI SOCI AFA. Per qualsevol dubte o consulta, ens podeu trobar al correu electrònic: afa@afalarenaldellevant.cat o al SAS, personalment,  (Servei d’Atenció al Soci: Horari: dilluns i divendres de 9 a 10h i dimecres de 16.30 a 18h.). També podeu fer-ho a través del correu electrònic: sas@afalarenaldellevant.cat.

Si voleu estar en contacte amb l’AFA per qualsevol aportació, estar informats, i/o dubte,  us oferim diferents vies:

Estarem encantats de llegir o sentir els vostres comentaris, preguntes o suggeriments.

Gràcies!!

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.