RESERVA I PAGAMENT DISFRESSES CARNESTOLTES 2022

Benvolgudes famílies,
sabem que aquests dies estan sent una mica complicats, però segur que tot això acabarà aviat i a finals de febrer podrem celebrar com cada any el Carnestoltes. És per això que volem comunicar-vos com es farà la reserva i el pagament de la disfressa.
Els terminis seran del 19 al 27 de gener i els horaris, els dilluns i els divendres de 9:00 a 10:00 i els dimecres de 16:40 a 17:40 a la Marta Jara (amb aquests horaris es vol facilitar la sortida i entrada dels infants i que no hi hagi molta gent a la vegada a l’entrada de l’escola). També hi haurà una taula a l’entrada de Bac de Roda (tal i com es va fer a les eleccions del consell escolar) els dijous de 16:40 a 17:40 amb una família voluntària de P5 que recollirà la vostra reserva i pagament.
Es demana que les famílies portem els 3€ de cada disfressa en efectiu i justos i que només entri a l’escola una persona per família a fer els tràmits. Més endavant ja anunciarem quan haurem d’anar a recollir les disfresses.
Comissió Belluga’t

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada