CARTA DE LA PRESIDÈNCIA

Estimades famílies,

Ja hem arribat al termini d’un altre curs. Un any estrany i diferent que, però, sobretot en la seva recta final, ens ha permès tornar a ajuntar-nos, a compartir i a gaudir de l’escola com abans de la pandèmia. Tot i amb les limitacions que s’han anat marcant durant el curs present, hem pogut tornar a fer el que més ens agrada: trobar estones de diversió com la festa de benvinguda i la festa final de curs gràcies a l’esforç i el compromís de la comissió Bellugat i de les famílies de 5è; dur a terme projectes com les ombres del pati impulsat per la comissió d’Infraestructures; permetre als nostres infants una estona més tranquil·la a l’hora de dinar gràcies a la insonorització del menjador incentivat per la comissió de l’Espai Migdia; aprofitar de moments d’enriquiment com les xerrades promogudes per la comissió de Coeducació, Feminismes i Inclusiva; continuar lluitant per un entorn d’escola més protegit i net gràcies a les accions de Fem Barri; seguir fomentant el nostre esperit solidari amb la Xocolatada i les ajudes a Ucraïna organitzada per la comissió de Solidaritat; reactivar el servei de préstec de llibres i viure un Sant Jordi d’intercanvi d’històries inspirat per la comissió de Biblioteca; estar sempre al corrent de tot el que es cuina a l’escola gràcies a la feina encomiable de la comissió de Comunicació, que a més a més ha activat una nova eina a la xarxa social d’Instagram; permetre que els nostres infants gaudeixin d’activitats de lleure engrescadores durant tot l’any, inclòs a l’estiu, gràcies a la comissió d’Extraescolars i Casals; i finalment amb la coordinació i gestió formidable de l’equip de la Presidència, en el qual secretaria, tresorera i vicepresidenta han col·laborat perquè la maquinària no s’aturés.

I aquest és només un petit resum dels resultats de la feina de totes les famílies voluntàries que han dedicat una mica del seu temps per fer escola, sense oblidar la constant col·laboració de l’equip directiu, del claustre, de l’equip de monitoratge i de tot el personal de l’escola: una comunitat que treballant junta aconsegueix un món millor pels nostres infants i per tots nosaltres.

La Junta de l’AFA us vol desitjar un estiu de descans i desconnexió, amb la il·lusió de tornar a trobar-nos al setembre amb les piles carregades i les ganes de fer encara més!

Bon estiu!

La presidenta de l’AFA Arenal De Llevant

Lara Rubiolo

Subscriu-te al nostre newsletter!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.