NOVA EMPRESA DE MENJADOR: LA XUP XUP

Benvolgudes famílies Arenalines,

Des de la comissió d’Espai Migdia, després d’un curs molt intens i difícil, estem molt contentes de poder-vos anunciar el canvi d’empresa de menjador pel proper curs 2022-2023. Tal i com us vam comunicar, i presentar el passat mes de gener, l’empresa triada i que compta amb la nostra confiança per elaborar els apats dels nostres fills i filles, és la XupXup.

Estem molt il·lusionades i amb moltes ganes de poder començar el curs de la mà de la XupXup durant l’espai de migdia; creiem que suposarà un canvi qualitatiu en el menjar dels nostres infants i també en la gestió d’aquest espai.

És molt important que l’ompliu abans de l’1 d’Agost, ja que d’aquesta forma, es podrà organitzar de manera més àgil, el curs vinent.

Tot seguit adjuntem l’enllaç al formulari d’inscripció a l’espai migdia del curs 22-23:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdnJ_euGAYAsWgRv4_CTGYKA8Gi0GgwPCx5bY8JNiSjekvxDQ/viewform

Moltes gràcies i bon estiu!

Comissió Espai Migdia

A continuació adjuntem una breu salutació de part de la XupXup:

“Famílies de l’Arenal de Llevant,

Som la XupXup, la nova gestora de cuina de l’escola. El passat mes de gener ens vam conèixer  a l’assemblea de l’AFA i de nou ens volem presentar.

Abans que res dir-vos que engeguem aquest projecte a l’Arenal amb molta il·lusió i amb un agraïment molt especial a la comissió d’Espai Migdia i a presidència de l’AFA per la feina feta i l’esforç per possibilitar el canvi de cuina.

A la XupXup ens agrada molt la nostra feina, i sobretot ens agrada menjar bé i alimentar l’esperit dels nostres nens i nenes. Estem acabant d’enllestir la nostra web i tota la informació sobre els menús, productes i propostes per a l’Arenal, i el mes de setembre la tindrem llesta per compartir-la amb vosaltres. El que si que us volem compartir ja és que farem una cuina casolana amb producte fresc,  ecològic, i del nostre territori. Durant el mes de setembre, el Lluis, el nostre cuiner de capçalera estarà a la cuina amb el Juan, la Marta i la resta de l’equip per acompanyar-los i per engegar la nova proposta de cuina.

Fins ben aviat famílies, que passeu un molt bon estiu i mentrestant ens veiem a la cuina del casal d’estiu

                                                                                                              Aslane, Lluis i Laura

                                                                                                                             La XupXup, cuina a l’escola”

Subscriu-te al nostre newsletter!

1 thought on “NOVA EMPRESA DE MENJADOR: LA XUP XUP”

  1. A banda d’agrair a l’empresa que surt i promocionar la que comença, seria de gran ajuda que indiquessiu als que no hem omplert les inscripcions d’extraescolars per tot aquest enrenou, que passa amb els nostres fills i qui garanteix les places.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.