COMUNICACIÓ IMPORTANT

Estimades famílies Arenalines,

Malgrat ja estiguem quasi tots i totes de vacances, ens posem en contacte amb vosaltres perquè us hem de fer una comunicació molt important que no pot esperar.

En aquest nou curs 2022/2023 que començarà el pròxim 5 de setembre, hi haurà un canvi:

La XupXup, entitat que us vam presentar fa poc com nova empresa de cuina, també substitueix a Closques per gestionar tota la resta de serveis, monitoratge, acollida i extraescolars.

Com ja sabeu per l’assemblea extraordinària que es va celebrar el maig passat, la situació econòmica i de gestió de Closques resultava molt delicada i, lamentablement, la probabilitat que això afectés a la qualitat dels serveis dels quals s’encarregava, era molt alta.

Després d’assessorar-nos externament i de reflexionar sobre tots els aspectes e implicacions, la Junta de l’AFA, sempre amb l’acompanyament i suport de l’Escola, ha decidit fer el pas per fer aquest canvi. Ens hauria agradat poder prendre aquesta decisió juntament amb la totalitat dels socis i sòcies, però la situació s’ha precipitat en acabar el curs i ens hem vist obligats a fer-ho per avançat, de cara a poder assegurar el servei al mes de setembre per tots els nostres infants. A començament de curs, farem una reunió extraordinària per explicar amb més detall, tot el procés que ens ha portat a prendre aquesta decisió tan transcendent. Només us volem assegurar que la nostra prioritat ha sigut en tot moment el benestar d’infants i famílies.

Ens acomiadem de Closques i de la seva gestora Marta Jara després de molts anys de col·laboració i a nivell personal i afectiu ens resulta molt dur: recordem, valorem i agraïm, de tot cor, la seva dedicació i compromís, i sempre en serà part de l’escola l’Arenal de Llevant. Indicar que l’equip de personal que ha creat i format durant aquest temps- i al que agraïm la paciència i la disponibilitat-, seguirà amb nosaltres en aquesta transició.

Donem la benvinguda, doncs, per segona vegada a “La Xupxup” i al seu equip: hem apostat per un projecte nou de cuina i comptarem amb ells també pels serveis relatius a la gestió de l’horari de lleure, apostant per la seva serietat i implicació, que hem anat coneixent i apreciant durant els últims mesos.

Pròximament, us anirem informant de tots els passos a seguir en l’àmbit administratiu i de gestió respecte als serveis d’acollida i extraescolars.

Per aixó, us demanem que, perquè aquesta transició sigui el més àgil i es pugui començar el curs amb normalitat,  cada família que encara no ho hagi fet, vagi regularitzant el més aviat possible, i en tot cas, abans de l’1 de setembre de 2022,  la seva situació amb la empresa sortint respecte els rebuts del curs passat.

Confiem d’haver fet el millor, i sabem que ens espera un curs de canvis, però amb la il·lusió de tot el que ens podrà aportar aquest nou projecte.

Bon estiu!

La Junta de l’AFA l’Arenal de Llevant

Subscriu-te al nostre newsletter!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.