CALENDARI ELECTORAL NOVA JUNTA DE L’AFA Novembre-Desembre 2022

Benvolgudes famílies,

Com va anunciar l’actual presidenta de l’AFA, la Lara Piera Rubiolo, a la darrera Assamblea extraordinària de l’AFA, es retira l’actual presidència de l’AFA i es convoca novament ELECCIONS A LA PRESIDÈNCIA DE L’AFA. Us presentem a continuació el CALENDARI ELECTORAL:

  • Des d’avui 18 i fins al 30 de novembre obrim el període de presentació de candidatures. Caldrà que envieu un correu electrònic a comunicacio@afalarenaldellevant.cat amb l’estructura bàsica de la vostra proposta de Junta (president/a, secretari/a i tresorer/a)
  • De l’1 al 21 de desembre tindrà lloc la campanya electoral. Aquest serà el moment en el qual podran presentar-se els diferents programes electorals. Totes les candidatures disposaran dels mitjans de comunicació de l’AFA per a poder-ne fer difusió.
  • Al gener celebrarem una Assamblea de socis i sòcies en la qual es votarà la nova Junta de l’AFA. Més endavant concretarem dia i hora de l’assamblea. Us recordem que, segons els estatuts vigents, no està permesa la delegació de vots i només pot votar aquell o aquella que sigui soci o sòcia de l’AFA.

Si teniu qualsevol dubte o comentari a fer-nos ens podeu escriure a comunicacio@afalarenaldellevant.cat o a presi@afalarenaldellevant.cat i estarem encantades de parlar amb vosaltres.

L’objectiu de l’AFA és contribuir a tenir una millor escola, col·laborant amb diversos membres de la Comunitat educativa així com els diferents agents socials de la ciutat (Ajuntament, Consorci).

Us recordem que desde l’AFA coordinem i supervisem l’espai migdia, les extraescolars i els casals treballant de la mà de la Xupxup. A més, organitzem tota mena d’activitats durant l’any: lúdiques, solidàries, de millora de les instal·lacions del centre i del pati, de coneixements, d’actituts, de millora dins del barri, etc… i mantenim una relació gairebé diària amb l’equip directiu de l’escola.

Desde que l’escola es va posar en marxa l’AFA ha estat sempre present i és desde la Presidència de l’AFA que s’han planificat totes les seves competències. És necessari renovar aquest paper i és per això que us encoratgem a presentar els vostres models de gestió i presidència.

L’actual presidència de l’AFA, es compromet a acompanyar, donar suport i ajudar en el que calgui al nou equip electe que prengui el relleu i s’animi a tirar endavant l’associació en els pròxims cursos que tenim per davant.

Fem-ho per una escola viva i una escola de compromís

Junta de l’AFA de L’Arenal de Llevant

Subscriu-te al nostre newsletter!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.