Treballant per a l’Adscripció d’un 3er Institut

Benvolgudes famílies,
des del grup de pares i mares del curs de 6è i amb el suport de l’AFA de la nostra escola, mitjançant una sol•licitud formal presentada per registre del Consorci d’Educació de Barcelona, s’ha demanat un 3er institut adscrit a la nostra escola. Us adjuntem la carta presentada davant del Consorci de data 9 de novembre. Alhora, es va mantenir una breu reunió amb un tècnic del Consorci i ens van informar que el criteri actual és anar acotant que totes les escoles tinguin només dos instituts adscrits, si bé donarien resposta per escrit a la nostra petició.
Seguim considerant que aquest criteri no està argumentat ni fonamentat i la nostra intenció és continuar exigint un tercer institut adscrit. És per això que ens hem posat en contacte amb les AFA’s de les altres escoles del barri que només tenen dos instituts adscrits, per demanar conjuntament una reunió presencial amb la Gerent del Consorci i poder exposar els nostres arguments. Us seguirem informant de qualsevol novetat.
Ara per ara no s’ha pogut crear la Comissió d’Instituts de l’AFA de l’escola, per falta de participació de famílies d’altres cursos que s’impliquin en aquesta iniciativa, i que no siguin de 6è. La idea seria donar continuïtat, en els propers anys, a la tasca que ara mateix estan portant a terme pares i mares de 6è, i que el proper curs ja no estaran a l’escola. Si algú està interessat en participar en la Comissió d’Instituts, envieu el vostre contacte a l’AFA (afa@afalarenaldellevant.cat) i ens posarem en contacte amb vosaltres. Us animem a participar!

Documents adjunts:

Carta Presentada al Consorci d’Educació

Rebut Assentament Entrada 9 Novembre 2022

Subscriu-te al nostre newsletter!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.