ACTA DE L’ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA DE SÒCIES I SOCIS DE L’AFA. NOVEMBRE 2022-23

Estimades famílies,

Us deixem en aquest link de sota l’acta de l’Assemblea General Ordinària de l’AFA de la nostra escola celebrada el passat 14 de novembre.

ACTA ASSEMBLEA

L’Assemblea anual de l’AFA de l’Arenal de Llevant es va carecteritzar per primer cop en molts anys d’història en la poca presencialitat de les famílies. És d’important rellevància que les famílies sòcies assisteixin a l’Assemblea General Ordinària que es fa un únic cop a l’any, ja que són elles les qui han de decidir si estan d’acord en tota l’activitat que es genera al voltant de l’Associació per i cap a les famílies de l’escola, a partir dels diners que cada sòcia/i aporta, de subvencions aconseguides i dels diners que es puguin generar a partir d’activitats dutes a termes durant l’any.

En aquesta assemblea, s’hi donen informacions importants que afecten a tothom, es presenta un resum de les activitats realitzades durant l’any anterior, s’aprova l’estat de comptes de l’AFA, s’aproven els projectes futurs de l’any següent que preparen i presenten les diferents comissions de l’AFA i se’ls assigna un pressupost per poder-les tirar endavant, pressupost que han d’aprovar els socis i les sòcies.

Una escola amb una bona AFA dona una qualitat extra als infants que hi estudien, creant un ambient saludable i motivacional que ajuda a les relacions entre els infants dins i fora de l’escola i per tant crea vincles emocionals que els ajuden en el bon desenvolupament personal.

Ens agradaria fer una recomanació a les famílies, i és que procureu acudir a actes tant importants com l’Assemblea General de l’AFA. Estar implicat en l’educació dels fills també a nivell d’AFA, dóna moltes satisfaccions.

Junta de l’AFA

Subscriu-te al nostre newsletter!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.