Grans experiències

Bon dia famílies!

Estem molt contents d’explicar-vos que a través de l’activitat d’Escacs que s’organitza a l’escola, uns quants alumnes de Primària de l’Arenal de Llevant han viscut una experiència única: han participat en el III Torneig d’Escacs que organitza l’ECADE (Escola Catalana d’Escacs www.ecade.cat).

El torneig d’escacs extraescolar més gran de Catalunya, s’ha dut a terme aquest passat diumenge a l’escola Xaloc de l’Hospitalet de Llobregat i ha reunit a uns 450 infants jugant al mateix temps. Tota una festa dels escacs que els infants han gaudit i disfrutat d’allò més.

Volem agrair al monitoratge que fa possible que els nostres fills visquin grans experiències com aquesta!

Comissió d’extraescolars i casals

Subscriu-te al nostre newsletter!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.