La festa de l’handbol

Aquest passat divendres el Club d’Handbol Poblenou (www.handbolpoblenou.cat) va fer la presentació d’equips d’aquesta nova temporada i ho va fer amb una gran festa al pabelló de la Marbella.

S’ha de dir que l’evolució d’aquest club de barri ha estat estratosfèrica desde que es va crear, amb una participació actual d’uns 140 jugadors i ens enorgullim de que els nostres infants de l’Arenal puguin formar part d’aquest club i creixin aprenent els valors que aporta un esport d’equip com és l’handbol gràcies a l’extraescolar de l’escola.

Ja hi ha generacions que han sortit de l’Arenal i que segueixen estimant i jugant a aquest esport en altres categories més grans. Sempre els quedarà en el record l’haver-lo començat a practicar a l’Arenal.

Amb nenes de l’Arenal es va formar també el primer equip femení del club, i aquest any s’ha creat un altre equip exclusivament femení: el Prebenjamí femení amb alumnes de 4rt i 5è.

Moltes gràcies a tots aquells qui feu possible que els nostres infants visquin amb emoció aquest esport i puguin gaudir de festes tant grans com la que es va celebrar aquest divendres.

Subscriu-te al nostre newsletter!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.