DESCONTROL ESCOLAR A L’ARENAL DE LLEVANT!!!

La Comissió de Feminisme, Coeducació i Diversitat, juntament amb l’equip directiu i pedagògic de l’Escola, estem molt contents d’anunciar-vos que el proper divendres 10 de Febrer tot l’Alumnat de l’Arenal viurà una experiència exclusiva i totalment privada al Centre cívic de Can Felipa, el “Descontrol Escolar del grup de música Xiula”!

El Descontrol tindrà lloc en horari lectiu i ens dividirem en 2 grups per la capacitat del Teatre, primer hi serà l’alumnat de I3 fins a 2on, i posteriorment, el de 3er fins a 6è.

L’espectacle és un concert teatralitzat i terapèutic on a través de la música, l’humor i una posada en escena atrevida, es treballaran temes tant importants com el bulling, la convivència a l’aula, el fet de créixer i esdevenir persona, la identitat, els vincles afectius, la impaciència, els hàbits saludables, el nostre lloc al món, la resiliència, les ventositats, les pantalles, les extraescolars, l’amor, la diversitat i el descansar en que les coses no sempre han de ser perfectes.

Però aquest esdeveniment va molt més enllà del concert del dia 10, doncs Xiula ens proporciona les eines per a que treballem tot el contingut des d’ara mateix a l’Escola i a Casa, i convertir així aquest Descontrol en un èxit pel desenvolupament personal i emocional dels nostres infants.

Des d’ara fins el dia de l’esdeveniment, a l’escola les tutores i les professores de música treballaran el contingut i els valors que es troben amagats dins les cançons del grup amb una sèrie d’exercicis molt enriquidors.

Vosaltres a casa heu d’escoltar la música de Xiula i fer una volta a la lletra de les seves cançons. Veureu la quantitat de coses enriquidores que en traieu com a Família !

Us adjuntem el document amb els eixos pedagògics i els enllaços de les cançons: descarregar document
Que comenci el Descontrol!

PD. Si no els coneixeu o voleu saber més dels XIULA, podeu trobar molta informació a la web: www.xiula.cat.

Una abraçada,
Comissió de Feminisme, Coeducació i Diversitat i Escola l’Arenal de Llevant.

Subscriu-te al nostre newsletter!

2 thoughts on “DESCONTROL ESCOLAR A L’ARENAL DE LLEVANT!!!”

  1. Moltes gràcies per la iniciativa, serà realment una gran experiència i una oportunitat per treballar valores famílies i escola!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.