Volem un tercer institut adscrit a la nostra escola! Actualitzem informació.

Benvolgudes famílies,

A continuació us expliquem les últimes novetats:

El Consorci d’Educació de Barcelona (CEB) va contestar a la carta enviada per les 4 escoles afectades Acàcies, Fluvià, L’Arenal de Llevant i Mar Bella (on s’argumentava el perquè volem un tercer institut), a través d’un correu electrònic de data 24/01/23 on novament el CEB denega la possibilitat de tenir un tercer institut adscrit.

Us adjuntem el correu electrònic del CEB. És la mateixa carta que el CEB ha enviat a totes les famílies que van participar en l’acció de l’enviament massiu de missatges individuals.

Gràcies per la vostra col·laboració, ens consta que vam arribar gairebé a un centener de missatges enviats al CEB! 💪


El passat dijous 2 de febrer, les 4 escoles afectades, van assistir a la sessió de l’Audiència Pública del Districte de Sant Martí, sobre l’Estat del Districte, i van presentar una petició formal en relació a la demanda del tercer institut adscrit.

Us adjuntem el document de la petició formal presentada. Tenim el suport d’alguns regidors adscrits del districte. Veurem el recorregut que tindrà aquesta petició.


Malauradament, pel proper curs 2023-24 no podrem comptar amb un tercer institut adscrit a la nostra escola, tenim les inscripcions a tocar i no hi ha més temps.

Les famílies de L’Arenal de Llevant que hem col·laborat conjuntament amb les altres 3 escoles afectades, totes som de 6è curs, per tant aquest curs és el nostre últim a L’Arenal de Llevant.

Si hi ha famílies d’altres cursos interessades en continuar amb la lluita, poseu-vos en contacte amb l’AFA i us farem el traspàs de tota la informació.

Com hem fet fins ara, si tinguéssim alguna novetat us ho faríem saber!


Famílies de 6è, per un tercer institut adscrit a la nostra escola!

Subscriu-te al nostre newsletter!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.