Berenars solidaris, per què són i com funcionen?

Hola famílies arenanalines!

En aquest post, explicarem bé tot allò sobre els berenars solidaris que celebrem a la nostra escola 1 cop al mes.

Com veureu en aquest post del 2017, els berenars solidaris va ser una iniciativa creada arrel de la col·laboració entre l’escola i l’AFA.

Els berenars solidaris són esdeveniments festius entre l’alumnat de l’escola, el professorat i les famílies que hi formem part. L’objectiu principal és poder recaptar diners per poder cobrir ajudes que famílies amb alguna vulnerabilitat, i que necessiten aquests diners per poder participar o cobrir serveis que necessiten pels seus infants, siguin colònies o qualsevol altra activitat que pugui sorgir a l’escola. Per això, és molt important participar, ja que ajudem a la nostra comunitat de manera directa. Els diners dels berenars solidaris sempre van a parar per aquesta finalitat, ni més ni menys, per això el nom de “solidaris”.

En un inici era una col·laboració entre l’escola i l’AFA, però amb els anys ha sigut l’escola qui ha mantingut la tradició i ha donat significat a la seva existència.

Però la relació escola-AFA és quelcom perenne a la nostra comunitat, hi ha una comunicació i una col·laboració constant per tal de poder cobrir totes les necessitats de les famílies i els infants. I és per això que, ara que l’escola té la demanda sol·licitada coberta per aquelles famílies que han demanat les beques per colònies, aquest any a partir d’ara, i fins que no hi hagi més demandes d’ajudes per les properes colònies, els diners dels berenars aniran destinats a projectes en curs de l’AFA, projectes per descomptat destinats a millorar i fer gaudir més a tot l’alumnat de l’escola, projectes sempre públics i aprovats prèviament, i que ens afecten a totes les persones de l’escola.

Cal destacar que ni l’escola ni l’AFA té cap ànim de lucre i tots els diners recaptats sempre van destinats per tot l’alumnat de l’escola.

Aquest gest de l’escola cap a l’AFA no és més que un altre gest de gratitud i de col·laboració que ha tingut l’escola cap a l’altra part, ambdues formen la nostra escola juntament amb les famílies. Des de l’AFA, estem contents amb la iniciativa, i agraïts que l’escola es preocupi també de projectes que l’AFA proposa per millorar la nostra comunitat.


Junta AFA

Subscriu-te al nostre newsletter!

1 thought on “Berenars solidaris, per què són i com funcionen?”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.