AJUT PER DECORAR LA BIBLIOTECA

Embed from Getty Images

Bona tarda famílies!

La comissió de Biblioteca necessita la nostra ajuda: ens demana que portem marcs de fotos que no fem servir per decorar la paret d’entrada a la biblioteca i així fer d’aquest espai un lloc més amable on els nostres fills i filles puguin gaudir i sentir-s’hi a gust. Hem recopil·lat algunes il·lustracions d’àlbums il·lustrats trencats que no podem deixar en préstec i la idea és usar-los per omplir els marcs.

Aprofitem per recordar que a la biblioteca de l’escola són molt benvinguts tots aquells llibres que tingueu en bon estat i que ja no utilitzeu. Si els porteu, de ben segur que podrem donar-los una segona vida.

Moltes gràcies a tots i totes!

Comissió de Biblioteca

Subscriu-te al nostre newsletter!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.