NOU GRUP D’AVISOS DE LA COMUNITAT AFA ARENAL DE LLEVANT A TRAVÉS DE WHATSAPP

Bon dia famílies!

Com sabeu, la comunicació és un fenòmen que evoluciona amb el temps i en conseqüència no ens hem volgut quedar enrera així que darrerament hem estat treballant amb un nou canal de comunicació unidireccional que us mantindrà informats de totes aquelles activitats que es realitzen desde l’AFA d’una forma quasi instantània. Estrenem un CANAL D’AVISOS PER WHATSAPP!!

És un canal només per rebre informació i on la subscripció és totalment lliure i oberta a tothom. Es farà servir tant per anunciar aquelles activitats que organitzem com a AFA (xocolatades, curses solidàries, talls de carrer, xerrades, festes vàries…), com per aquells avisos importants de darrer moment que es necessiten comunicar amb poc temps de previsió, així com per recordatoris de temes importants que s’estan movent desde AFA, crides per la biblioteca, crides per ‘El que calgui’, eleccions, actualitzacions… Es tracta d’evitar col.lapsar el canal de comunicació Escola-Classe que es crea amb les reunions pedagògiques a través del whatsapp de classe.

Per no quedar-vos fora de la comunitat arenalina i estar al dia de tot el que passa més enllà del què és pròpiament l’escola, us heu de SUBSCRIURE AL CANAL CLICANT A L’ENLLAÇ SEGÜENT, això us portarà al whatsapp

LINK AL CANAL D’AVISOS PER WHATSAPP DE L’ARENAL DE LLEVANT

Al Blog de l’AFA (https://www.afalarenaldellevant.cat/) sempre hi haurà la informació principal desenvolupada, els documents necessaris per inscriure’s a extraescolars, casals, menjador, acollides, preus d’aquests serveis… els menús del menjador, les actes de les juntes i assamblees, els posts dels anuncis d’activitats amb totes les informacions detallades i els agraïments posteriors, la informació sobre les diferents Comissions: què fan, com contactar-hi…. les revistes de l’AFA de l’escola l’Hort, etc.

Seguirem a xarxes, a l’Instagram (afa_arenalllevant) creat fa un any i a Twitter (@afalarenal_) on pengem la foto del menú diàriament i on retuitegem tot allò que és del barri i que considerem interessant com a comunitat d’escola de barri que som.

L’ús de BynApp que ens permet arribar a totes les famílies de l’escola també segueix sent una eina de comunicació important per fer-vos arribar aquelles notícies importants.

Per altra banda volem anunciar que qualsevol comunicació que hagi de venir cap a l’AFA ens la feu arribar a través del nou e-mail habilitat: info@afalarenaldellevant.cat

i anoteu que deixen d’estar actius els mails: afa@afalarenaldellevant.cat, sas@afalarenaldellevant.cat, arenal.sas@gmail.com, vice@afalarenaldellevant.cat

Moltes gràcies i no oblideu subscriure-us al canal!!

Presidència de l’AFA, Comissió Comunicació

Subscriu-te al nostre newsletter!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.