Casalet de juny

Famílies arenalines

Us expliquem la proposta de casalet per aquest juny per tal que us pugueu començar a organitzar. Sabem que us proporcionem molta informació però creiem que és important que quedi tot ben detallat 😉

Quan?

El casalet de l’Arenal és del dimarts 6 de juny al dijous 22 de juny en horari de 15hs a 16:30hs

Com?

Hem tingut un repte. Aquest curs ens trobem amb uns factors que hem volgut tenir en compte a l’hora d’organitzar la proposta del casalet: les altes temperatures que es preveuen, i que s’activa el decret de sequera, de manera que per, coherència i responsabilitat, les activitats amb jocs d’aigua a l’escola s’han de suspendre.

Afortunadament però, a l’escola s’ha fet una instal·lació d’aire condicionat, al menjador i a la biblioteca, i els hem tingut molt en compte per a tenir el màxim de comoditat durant el casalet. A mes, tenim propostes alternatives, com la proposta de casalet aquàtic, per a que d’aigua i frescor no ens en falti!

Casalet de l’Arenal

La programació definitiva del casalet està pendent de les inscripcions finals, que son les que determinaran quines de les activitats preparades es posen en marxa -els espais, grups i monitors s’organitzaran en funció de quants infants tindrem-. Durant els propers dies anireu rebent el detall de cadascuna de les propostes, però si que us podem avançar ja ara el tipus de proposta pedagògica que farem:

En aquest casalet no farem lliure circulació com al servei del migdia: tindrem propostes diàries i rotatòries, treballades per a engrescar als infants a que hi participin, sense  necessitat d’obligar-los a fer cap activitat si no volen.
Per això, encara pendents dels inscrits finals, si que tenim propostes diferenciades per a infantil i per als de mitjans i una altra per als de grans.

  • L’espai del menjador el farem servir per a fer:
    • Tallers d’activitats artístiques creatives (principalment amb fang, fusta i materials reciclats)
    • Espai de dibuix i mandales amb pintura, ceres i colors
    • Tallers de cuina on, de manera rotatòria, els infants de primària aprendran a preparar un berenar saludable i refrescant per als seus companys.
  • L’espai de la biblioteca el farem servir per a gaudir de jocs de taula cooperatius i d’estratègia
  • L’espai del gimnàs el farem servir per a fer els jocs amb música i en moviment
  • Hi ha 2 espais que s’obriran en funció del temps que faci, que son el chill-out i el pati interior del menjador. A mida que s’acosti juny valorarem si són espais necessaris, i s’acondicionaran per a les temperatures afegint-hi ombres, i ventilació addicional.

Casalet d’esports aquàtics i aigua al CnB

Del 12 al 16 de de juny s’ofereix a tots els infants la possibilitat de fer el casalet al CNB.

Aquest curs no serà només de vela: s’hi afegeixen altres activitats, i també allarguem el temps d’activitats. Cada dia se’n faran 2 de diferents. Sobretot, també com a novetat, està obert també per als infants d’infantil, amb una proposta d’activitats diferent i feta a la seva mida.

Us detallem l’horari del casalet:

14:30hs: Sortim de l’escola i anem al CnB en autocar
15:00hs : Arribem al CnB i entrem als vestuaris
15:15hs : Sortim del vestuari i comencem les activitats aquàtiques i esportives
15:15hs a 17:15hs Fem esport i activitats aquàtiques
17:15hs: ens canviem per tornar a casa
17:30hs: Sortim del CnB per anar cap a l’escola
18:00hs : Arribem a l’escola

Aquí us copiem la proposta d’activitats del casalet

Per als més petits (p3/p4/p5)

*en blau activitats dins la piscina petita; en blanc activitats a la sorra de la platja

Per als mitjans i els grans (de 1er a 6è)

*en blau activitats dins la piscina petita; en blanc activitats a la sorra de la platja; en groc activitats dins la mar

Les famílies inscrites rebreu un e-mail amb tot el que cal dur per fer l’activitat

Quant costa tot això??

Casalet de l’Arenal

  • FIXES TOTS ELS DIES DEL CASALET: 50€ socis de l’AFA  / 55€ no socis
  • ESPORÀDICS: 5€/dia socis / 5.5€ no socis

Casalet d’esports aquàtics i aigua:

  • PACK CASALET FIXE A L’ARENAL + CASAL DE MAR I AIGUA:   124€ socis de l’AFA / 135€ no socis
  • NOMÉS CASALET D’ESPORTS AQUÀTICS I AIGUA : 88€ socis / 98€ no socis

Com es gestiona la reserva de plaça i els pagaments?

Què necessitem per fer la inscripció al casalet, i al casal aquatic?

  • Cal omplir el formulari d’inscripció, que podeu trobar en aquest enllaç. L’enllaç es vàlid per totes les modalitats: Fixes, esporàdics, i Casal Aquàtic: formulari d’inscripció al casalet
  • En el cas dels esporàdics, al propi formulari hi podeu triar anticipadament els dies que vulgueu reservar, per si hi hagués qualsevol excés de demanda, i per a poder organitzar les activitats de la millor manera
  • Recordeu que les places, especialment per al casal aquàtic, son estrictament limitades. Per això podeu reservar i assegurar-vos la plaça un cop hagueu omplert al formulari, fent el pagament via transferència, segons les instruccions que trobareu al mateix formulari. Aquesta es la única manera de garantir-vos la plaça ja d’entrada.
  • En cas d’excés de demanda, en primer terme es tindran en compte les peticions ja confirmades via transferència.
  • Seguidament, si encara quedessin places, es tindrien en compte les peticions no confirmades/no pagades, donant prioritat als usuaris que haguessin demanat fer casalet com a fixes tots els dies, per ordre d’arribada.
  • Si es el cas, les famílies d’infants de 4t, 5è i 6è ens heu d’emplenar i retornar signada l’autorització per marxar sol a casa que hi ha al formulari. Sense aquesta autorització no podran marxar solsNo valen les autoritzacions que heu entregat a les tutores

Quines altres coses cal saber?

  • Per demanar un dia esporàdic ho podeu fer a través del formulari d’inscripció. En cas d’urgència de darrera hora ho podreu fer el mateix dia abans de les 12h enviant un e-mail a arenalmigdia@laxupxup.cat
  • Als infants que fan extraescolars els acompanyaran els monitors al punt de trobada de les extraescolars. Aquestes mantenen el seu horari habitual durant el juny excepte les de dijous 22, darrer dia d’escola que no n’hi hauran.
  • L’activitat del casalet del mar i aigua al CNB està condicionada a un nombre mínim de places (30) i a un màxim (50) per raons logístiques i de seguretat.

Qualsevol dubte que tingueu us podeu posar en contacte amb nosaltres al e-mail arenalextraescolars@laxupxup.cat i al e-mail de la comissió extraescolars@afalarenaldellevant.cat i us el resoldrem

La Xupxup i Comissió d’extraescolars i Casals

Subscriu-te al nostre newsletter!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.