Nota sobre l’intercanvi de St. Jordi 2023

Quan Ilegim, cerquem viatjar, imaginar, conèixer, créixer, discernir i un llarg etcètera que un any més Sant Jordi fa que ens apropem més a la lectura.

Gràcies a la generositat de moltes famílies Arenalines i a la col·laboració de equip docent de l’escola han fet possible un any més l’intercanvi de Sant Jordi. Aquest any ha sigut el primer any després de la Covid que s’ha recuperat un Sant Jordi amb taules plenes de llibres.

S’han intercanviat llibres de lectura, còmics, poesia, llibres il·lustrats, llibres nous i llibres vells. Els voluntaris i voluntàries de la comissió de biblioteca de l’AFA han fet una tria de llibres abans de l’intercanvi, ja que hem recollit llibres molt antics o trencats o llibres de regal publicitari o llibres guixats que no estaven en condicions per formar part de l’intercanvi.

El sentiment és agredolç, la participació per cicles ha estat molt diversa, una gran participació dels mitjans i grans, i una baixa per part dels petits. Gràcies a la generositat dels infants de mitjans i grans i de les donacions externes s’ha pogut gaudir un any més d’aquesta bonica festa.

Comissió de Biblioteca i Equip directiu de l’Arenal

Subscriu-te al nostre newsletter!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.