CAMPANYA DE RECOLLIDA D’ALIMENTS

Bon dia, famílies, avui arranquem una campanya molt especial, la CAMPANYA DE RECOLLIDA D’ALIMENTS PER LA FUNDACIÓ ROURE del 12 al 20 de desembre.

El Banc d’Aliments ha posat de manifest les creixents dificultats que moltes famílies en situació de vulnerabilitat estan experimentant per cobrir les seves necessitats alimentàries. L’increment de la inflació i la reducció de les donacions dificulten encara més la situació.
En aquest context, i a les portes d’unes festes nadalenques, que haurien de ser temps de solidaritat i la col·laboració, i prenent consciència d’aquesta realitat, des de la Comissió de Solidaritat iniciem una campanya de recollida d’aliments del 12 al 20 de desembre en favor de la Fundació Roure, amb la que hem col·laborat altres anys i la que ens ha alertat sobre les actuals mancances en el Rebost Comunitari, que és una font essencial per les famílies necessitades i que depèn, en gran manera, de la generositat del Banc d’Aliments.

Us convidem a tots a participar en aquesta campanya portant a l’escola algun d’aquests productes de primera necessitat, que són els més demanats per la Fundació:

  • Pasta
  • Arròs
  • Oli de girasol
  • Llet

A partir d’avui els nens i les nenes trobaran caixes a l’entrada de cada classe i a la recepció de l’escola on poder deixar les vostres aportacions.

El 20 de desembre, la Fundació Roure vindrà a recollir les vostres generoses donacions per distribuir-les a aquelles famílies que necessiten suport durant les festes de Nadal.

Per la temàtica dels seus projectes, els alumnes de les classes de “Els cuiners i les cuineres” i de “La Gastronomia” han rebut de la Fundació Roure una xerrada de sensibilització sobre l’escassetat d’aliments i participen activament en la gestió d’aquesta campanya. Us presentem una mostra dels cartells per al recapte que han fet els infants de 2n A:

Recordem que un petit gest de cada un de nosaltres pot tenir un impacte enorme a la vida d’altres persones. En aquest temps de reflexió i solidaritat, aprofitem l’oportunitat per fer una diferència positiva a la nostra comunitat.

Moltes gràcies i Bones Festes a tothom,
Comissió de Solidaritat

Subscriu-te al nostre newsletter!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.