🎄RIFA D’UNA PANERA A LA FESTA DE NADAL🎄

Estimades famílies arenalines,

Ja s’apropa el final de trimestre i les festes nadalenques i ens agradaria acabar fent la rifa d’una panera tal com vam fer el curs passat amb un mateix objectiu súuuuper positiu! 🥰

Les comissions de BELLUGA’T i INFRAESTRUCTURES hem organitzat aquesta rifa per SEGUIR RECAPTANT DINERS PEL PROJECTE D’OMBRES DEL PATI DE L’ESCOLA ☀🌳🌳☀, i continuar ampliant les ombres del pati de cara a la primavera, ja que són essencials per baixar les altes temperatures 🥵🤯 de l’estiu que pateixen els infants.

Com sabeu el curs passat amb aquesta iniciativa vam aconseguir uns 800€ amb els quals s’han ampliat les ombres al passadís del costat del pati d’infantil 🤩

El nostre nou objectiu és fer el mateix amb l’ombra del passadís del carrer Taulat.

JUNTS HO PODEM FER POSSIBLE!! 💪

La panera s’ha pogut fer gràcies a la col·laboració de que ens ha cedit els productes per ajudar en el projecte i per a mostrar-nos la qualitat dels aliments emprats en els menús dels nostres infants i per tal que els puguem tastar!

La venda de números (de cost 2€) serà a càrrec dels membres de la comissió d’infraestructures i de Belluga’t i es farà durant les entrades i sortides. Començarà dijous 14 a la tarda i finalitzarà el 20 abans de les 19h que s’acabi la festa i es faci el sorteig.

Molta sort!

Gràcies una vegada més per col·laborar amb els projectes que l’AFA organitza per millorar el dia a dia de l’escola dels nostres fills/es! 

Comissió Infraestructures i Belluga’t

Subscriu-te al nostre newsletter!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.