CANDIDATURES PRESIDÈNCIA AFA

Molt bon dia, famílies,

Finalitzat el termini per a la presentació de candidatures a la presidència de l’AFA, i tenint en compte que no hem rebut cap proposta de relleu, us informem que:

– l’actual Junta haurà de prendre mesures d’excepcionalitat per aquest fet i que aquestes seran presentades en assemblea el proper dia 7 de Juny

Disposar d’una associació com l’AFA ens facilita la participació i seguiment com a famílies a les activitats i dinàmiques del centre i ens permet establir una comunicació estructural amb l’escola. Ens dona visibilitat i veu al Consell Escolar i ens permet oferir els següents serveis, entre altres:

(i) Menjador escolar i espai de migdia

(ii) Activitats extraescolars

(iii) Casals de lleures

Seguim creient que el compromís de construir una escola que es desplegui per millorar el creixement dels nostres fills i filles és l’eix principal de la nostra feina voluntària. Un compromís que caldria que fos compartit per més famílies i que evités posar en situació de risc la continuïtat de l’AFA.

Creiem que ens convé un reflexió conjunta del motius que han portat a l’actual situació de no relleu, i us convidem a debatre’n el proper dia 7 de Juny.

Junta de l’AFA de L’Arenal de Llevant

Subscriu-te al nostre newsletter!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.