CURSA DE LA DONA 2018

Un any més, des de l’Institut Barcelona Esports (IBE) – Ajuntament de Barcelona, engeguem el projecte “Mares Escoles”, el qual té per objectiu fer protagonistes a les mares de l’escola perquè es converteixin en un model per a les nenes, tot creant xarxes i grups d’entrenament dintre de cada centre. 

La Cursa de la Dona és el punt de trobada de tots els centres que participen en aquest projecte. És un esdeveniment esportiu que es fa anualment a Barcelona. Aquesta edició tindrà lloc el diumenge 11 de novembre. Es tracta d’un recorregut de 7 km que es pot fer sense tenir una gran condició física, ja que el reglament de la cursa dóna prou temps per realitzar el recorregut sense necessitat d’estar tota l’estona corrent. Al nostre entendre, es tracta d’un repte assequible a l’abast de la gran majoria de les mares de l’escola. Volem que la cursa sigui una excusa perquè les mares es trobin i cerquin els seus moments per dedicar-los a fer activitat física saludable.

Prepara’t!

Paral·lelament a la cursa, s’organitzen entrenaments gratuïts per preparar-la, als quals hi podeu assistir. Estaran dirigits per quatre entrenadores professionals i tots els dies tindreu a la vostra disposició quatre grups d’entrenament entre els que triar en funció de la vostra forma física i el nivell d’intensitat.

Dies d’entrenament: 8,10,15,17,22,24,29 d’octubre i el 5 de novembre.

Horari: de 20:00 a 21:00h

Lloc: Parc de la Ciutadella, sent el punt de trobada el passeig dels Til·lers (al costat de l’estàtua eqüestre del General Prim).

 Us facilitem el link per si voleu tenir més informació sobre aquestes sessions preparatòries: http://www.carreradelamujer.com/barcelona/articulo/barcelona-entrenamientos


Què ofereix l’IBE? 

Proporciona 100 dorsals gratuïts per centre, per totes les mares i filles (edat mínima 12 anys) que participin. La inscripció a la cursa té un cost de  10 € presencial  i de 10,6 € per internet. Una part de la inscripció es destina a l’Associació Espanyola contra el Càncer (1€). L’IBE assumeix la despesa completa d’aquestes 100 inscripcions, que són totalment gratuïtes per les participants del projecte ‘Mares Escoles’.

Sigues solidària

Tot i que les inscripcions per a les mares de l’escola són gratuïtes, esperem i agrairem els vostres donatius per poder lliurar-los a l’Associació Espanyola contra el Càncer. Tingueu en compte que si ens apuntéssim directament a l’organització, hauríem de pagar 10€ dels quals només 1€ es destina a la investigació.  En canvi, els nostres donatius aniran íntegrament a la investigació.  

Totes les que vulgueu, ens podreu acompanyar al lliurament de les nostres donacions el mateix dia de la cursa. És un moment molt emocionant ja que lliurem el nostre granet de sorra per ajudar a l’estudi d’aquest tipus de càncer.

Què hem de fer?

Totes les interessades heu d’omplir el formulari següent (Atenció! Cal tenir un compte Google, si no el formulari pot donar problemes): https://goo.gl/forms/OgteKd6JTcUg5MJE3

Un cop inscrites, rebreu un correu de confirmació. La recollida de dorsals i samarreta serà divendres 9 novembre a partir de les 16:15h i fins a les 17:15h. En aquest mateix moment, farem la recollida de la donació per a l’Associació Espanyola contra el Càncer.

 * Nota important: Atenció! Enguany les samarretes són molt grans i potser necessiteu una talla menys del que és habitual.

Recorda que les places són limitades

Aquest any tornem a disposar de només 100 dorsals, pel que es prioritzaran les inscripcions de les mares i mestres de l’escola.

Insistim en que és un projecte destinat a mares i nenes de l’escola i que aquestes han de tenir, com a mínim, 12 anys.

Així que, no us adormiu! Apunteu-vos-hi! Us hi esperem!

Gràcies per la vostra participació i solidaritat!!!

Comissió de Solidaritat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada