JORNADA SOLIDÀRIA PER LA PAU I LA CONVIVÈNCIA

El proper diumenge 2 de desembre, a partir de les 10:30h, us convidem a totes i tots a participar en un nou esdeveniment solidari que es celebrarà a l’escola i que estem preparant amb molta il·lusió, la Jornada Solidària per la Pau i la Convivència.

Totes les aportacions rebudes aniran cap a la Fundació FundiPau.  FundiPau porta 35 anys treballant per la pau al món des del carrer i les aules:

  • Promovent un canvi de valor: sensibilitzant i educant per la pau, apostant per la resolució no violenta dels conflictes
  • Promovent un canvi de polítiques i estructures: apostant per la seguretat humana, el desarmament, la justícia global i els drets humans.

Dins del seu ampli ventall d’activitats, la nostra aportació anirà destinada a la línia de treball que tenen de la Pau des de l’Escola, a partir de la qual desenvolupen tallers per promoure la resolució no violenta de conflictes a les aules.

La jornada incorpora una Donació de Sang, que portarem a terme amb el suport del Banc de Sang, que serà el destinatari de totes les donacions rebudes. Recordeu que per fer la donació NO HEU DE VENIR EN DEJÚ. Per donar cabuda a tothom que vulgui donar sang, la Donació començarà a les 9h. Us recomanem vingueu com més aviat millor, per tal de després poder gaudir de la resta d’activitats.

Per dinamitzar una jornada solidària tan especial us proposem un munt d’activitats:

TALLLERS SOLIDARIS. Al preu simbòlic d’1€/taller, els nenes i les nenes podran participar en un munt de divertits tallers per a totes les edats com per exemple: Photocall nadalenc (Valentina Barreto), Jumping Clay i Pinta-cares (Closques), Iniciació Musical (Escola de Música Front Marítim), Pintura amb el cap (Fundació Catalana per a la Paràlisi Cerebral), Taller de Skate (Escola de Vida, no t’oblidis de portar-ne el teu!), Taller de Pintura de pedres,  Customització de Samarretes i Papiroflèxia (famílies de 3r i altres famílies).

MERCAT SOLIDARI: Venda de Joguines, Llibres i Disfresses infantils de 2ª mà. Per això, us animem que feu una donació solidària perquè es pugui vendre a un preu simbòlic durant la jornada. NOMÉS s’acceptaran donacions de joguines, disfresses i llibres infantils, ja que seran els únics articles que posarem a la venda.

Podeu portar les vostres donacions entre dilluns 19 i divendres 30 de novembre al vestíbul de l’escola (hi haurà un carro habilitat a tal efecte). Recordeu que els objectes han d’estar en bon estat ja que l’objectiu és vendre’ls a una altra família.

Si teniu, a més a més, roba de nens i/o adult que ja no necessiteu i que encara estigui en bones condicions, podeu portar-la el mateix dia de la jornada perquè hi haurà una paradeta de Donació de Roba que farem arribar a la Fundació Glorr, que la destina a les persones més desfavorides.

MERCAT GASTRONÒMIC SOLIDARI. Hi haurà un autèntic ventall de menjars d’arreu del món i tampoc faltaran els famosos “choripanes”. Porteu també vosaltres els vostres plats i postres el mateix dia de la jornada perquè els puguem incorporar al mercat gastronòmic solidari!

RIFES SOLIDÀRIES. Perquè a més a més us aneu amb algun regal, farem un munt de sortejos en els que podreu guanyar des de vals per esmorzar (Bar Ideal i Estel de Mar-forn degustació), vals per dinar (Tras-Paso),  joguines (Pedra Paper Tisora), llibres (la Petita, l’Etcètera i la Mar de Papers), roba (Hanau), cistella de fruita (Cal Fruitós), 6 lots de carn (Altell), cistella d’embotits (Trinxant), cistella de productes de pastisseria (Sweet Mas), cistella de pastes (Forn Can Toni), pack de cremes (Farmàcia Ortuño), sessió fotogràfica (Valentina Barreto), fins a una samarreta i postal del Barça (FCB), entre d’altres!!!

A més a més, hi haurà un ESPAI D’EXPOSICIÓ amb tots els treballs que els nens i les nenes de l’escola hagin fet al voltant de la causa solidària de la Jornada: la pau i la convivència, especialment des de les aules.

I moltes sorpreses més!

Us esperem! No us podeu perdre la Jornada Solidària per la Pau i la Convivència de l’escola L’Arenal de Llevant!

Comissió de Solidaritat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada