OBRIM LES PORTES AL NOU CURS

Bentornats arenalins i arenalines,

A pocs dies d’iniciar un nou curs acadèmic us fem saber que a la pestanya Informació pràctica (http://www.afalarenaldellevant.cat/documents/) hi hem publicat els documents relatius a: la inscripció a l’espai de migdia i menjador, les activitats extraescolars i la sol·licitud per a fer-se soci de l’AFA. Des d’aquest últim formulari també podeu indicar si hi ha alguna modificació a les dades que ja tenim.

Heu de saber que a l’AFA ens reunim poc (i si no podem anar a les reunions, doncs busquem relleus), no ens escrivim whatsapps ni els dies de festa, ni els caps de setmana, la implicació depèn de cadascú i el respecte al temps que hi dediquem és absolut, som un equip i acordem les coses sense pressa i buscant la màxima entesa possible. L’estructura de la Junta està pensada perquè la feina d’AFA sigui compatible amb la vida moderna. No és complicat ni cal estar desocupat per ser col·laborador d’una comissió. El retorn de formar part de la Junta de l’AFA és més gran que no pas mirar-s’ho des de fora.

Aprofitem que aquest és el mes dels bons i grans propòsits, per recordar-vos que l’AFA som tots, que l’AFA necessita les vostres veus i les vostres aportacions, que tenim el deure comú de participar en el projecte escola, i que, d’aquest compromís compartit, en poden sortir coses molt grans. Tot és començar.

Pares, Mares, obrim les portes al nou curs.

Junta de l’AFA de L’Arenal de Llevant

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada