CERTAMEN ARTÍSTIC 8M: JUNTES SOM IMPARABLES

Benvolgudes famílies arenalines,

arriba el 8M i hem pensat que una bona manera de celebrar-lo és fer que totes les nenes i els nens puguin reflexionar sobre el significat d’aquesta jornada i traslladar la seva idea a un cartell, còmic o dibuix. Tots els treballs han de lliurar-se en suport paper o cartolina el dimarts 8 de març a l’entrada de l’escola on els nens i nenes trobaran unes capses on dipositar el seu treball. Caldrà lliurar-lo amb el nom, el cognom i la classe de l’artista perquè el guanyador o guanyadora tindrà un premi sorpresa. Hi haurà tres categories, i per tant, tres premis: petits (de P3 a P5), mitjans (de 1r a 3r) i grans (de 4t a 6è).

Us facilitem un enllaç molt interessant perquè les famílies reflexioneu sobre la importància de la coeduació i del feminisme en la criança dels nostres fills i filles. Creiem que val molt la pena que us ho mireu i pugueu acompanyar els infants en el procès creatiu.

https://www.savethechildren.es/curso-online-coeducar-en-familia/videos

Animeu-vos tots i totes a participar-hi!

Coeducació, Feminismes i Inclusiva

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.