SOM… ESCOLA EN LLUITA

Octaveta 2016Ben trobats Arenalines i Arenalins,
Des de la Comissió ESCOLA EN LLUITA, volem tornar a encoratjar totes aquelles famílies de la nostra Escola, que sempre heu fet costat i heu donat sentit a la Comissió, per revindicar el Dret més elemental de la nostra societat, com és l’Escola Pública, Inclusiva i de Qualitat per tothom.
Informar-vos que l’àmbit de treball de la Comissió va lligat a LA PLATAFORMA EN DEFENSA DE L’ESCOLA PÚBLICA DEL POBLENOU, on estan representades les diferents AMPAs dels centres del barri, compatint experiències i treballant conjuntament pels equipaments educatius del nostre barri.
Com bé sabeu, ha estat un any molt dur, de molta feina, de moltes reunions, i de moltes assemblees, que us resumim a continuació detallant-vos els cinc punts bàsics de la nostra lluita actual:
– Estat de les obres i seguiment de la nova línia educativa imposada a l’Escola MAR BELLA (NO SOM SARDINES).
– Seguiment de la implantació i de la nova infraestructura educativa de l’Escola la NOVA LLACUNA.
– Seguiment del Projecte IES MARIA ESPINALT.
– Consolidar el Projecte IES 22@ davant els Ens pertinents.
– Reclamar i construir la nova infraestructura educativa d’Educació Secundària Obligatòria.
Un punt comú de lluita per tots els fronts oberts és reclamar les condicions mínimes de personal docent per les diferents tipologies educatives de la nostra família, per fer una comunitat més INCLUSIVA de fets i no paraules; dotar els centres de les partides pressupostàries adients per evitar caure en la deixadesa dels nostres centres educatius; respectar els drets del personal, dotant la Comunitat Educativa de recursos físics i econòmics; informar de tots aquells punts foscos que tenen les lleis educatives (LOMCE LEC).
Per tot això, INFORMEUVOS, FEU VEÏNATGE, ASSOCIEUVOS I LLUITEM PLEGATS.
TORNARAN ELS DIMECRES DE LA SAMARRETA GROGA.
Salut i Lluita!
Comissió Escola en Lluita
Nota: Aprofitem l’ocasió per animar-vos a formar part de la Comissió, requerim gent. Si esteu interessats/des, escriviu-nos a escolaenlluitalarenaldellevant@gmail.com
 

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria