SOM…INSTITUT

Defensem l’educació pública de qualitat dinamitzant accions conjuntes de barri

Activitats durant el curs 2015-2016:

  • Reunions amb el consell escolar i consorci d’educació conjuntament amb la plataforma en defensa de l’escola pública i d’altres AMPES, pel seguiment dels nous criteri d’adscripcions als instituts del barri per al curs 2016-2017.  Aquest any es va decidir l’adscripció única a tota la zona 26, amb la finalitat  d’afavorir la selecció de projecte educatiu .
  • Comunicació amb els delegats de 6è amb la finalitat de mantenir-los informats dels acords de les citades reunions.
  • A petició del delegats de 6è aquet any, per primera vegada, es va portar a terme una reunió amb el pares i mares, on es van comunicar els canvis d’adscripcions i les recomanacions del consorci pel que fa a les inscripcions per aquet any També es van fer cinc cèntims del projecte i les peculiaritats de cada IES de la zona 26.
  • Els punts mes conflictius han estat: La manca de places a secundaria, l’adscripció única a la zona 26 i les reivindicacions del col·lectiu fill únic que finalment han rebut resposta per part de l’administració.
  • Un cop ofertades les places i adjudicades, les preocupacions principals de les famílies de 6è han estat la qualitat del projecte educatiu i les infraestructures del nou institut Maria Espinal (en fase de mòduls ) i les obres del institut definitiu. Per tot això s’ha mantingut una estreta comunicació amb els moviments veïnals implicats que s’ocupen del seguiment d’aquet projecte: La Plataforma en defensa de l’escola i acció Maria Espinalt. Tanmateix es fa i es farà suport a qualsevol moviment reivindicatiu que aquestes plataformes proposin per tal de aconseguir  uns instituts de qualitat, públics i inclusius.

Tota aquesta informació s’ha anat traspassant a les famílies a través del blog. En tot moment la comissió roman oberta a nous  participants i a resoldre qualsevol dubte que pugui sortir: institutarenal@gmail.com

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria