XERRADA: COM CONTINUAR EDUCANT ELS FILLS I FILLES QUAN ES FAN ADOLESCENTS, PER JAUME FUNES.

Benvolgudes families,                                        

Des de la comissió Aprenent Junts, estem molt contentes d’anunciar-vos que, el  proper dimecres 19 de maig, a les 20h, durem a terme  la xerrada  en format online“Com continuar educant els fills i filles quan es fan adolescents” a L’Arenal de Llevant. Clicant aqui,  teniu el cartell de la Xerrada.

La xerrada anirà a càrrec d’en Jaume Funes, i és una proposta de reflexió compartida per no començar a veure l’adolescència com a futur problema sinó com un temps diferent en el que passen a ser encantadorament insuportables. Es tracta de descobrir com estar al seu costat d’una nova manera i ajudar-los en la transició des de la infància a l’adolescència, des de l’escola de primària a la secundària.

Per fer les inscripcions a la xerrada, és necessari que ho feu mitjançant aquest formulari, o bé, a través del codi QR que hi ha al  peu d’aquest post,  i un dia abans de la xerrada rebreu per correu electrònic l’enllaç per accedir a la sessió.

 Us hi esperem!

Comissió Aprenent Junts.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada