Acta de l’assemblea de l’AFA de gener 2023. Nova presidència!

Estimades famílies, 

Us deixem en aquest enllaç de sota l’acta de l’Assemblea de l’AFA de la nostra escola celebrada el passat 09 de gener. En aquesta assemblea, l’únic punt a tractar va ser la votació pel nou equip que es presentava per la junta de la nostra AFA. La votació va ser unànime a favor de la nova candidatura.

Acta Assamblea Gener 2023

El nou equip estarà format per la Sílvia Andreu (I3) com a tresorera, la Silvia Rubio (1r) com secretaria i en Carlos Cabañas (1r) per presidència. El traspàs d’un equip a un altra és farà paulatinament durant la resta del curs present, amb col·laboració i comunicació entre les dues parts.

Podeu veure la carta de presentació del nou equip en aquesta entrada al nostre blog.

Subscriu-te al nostre newsletter!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.