JUNTA D’OCTUBRE 2023

Hola famílies,
Us convidem a totes i tots a la pròxima junta de l’AFA el pròxim dimarts 24 d’octubre a les 17:30h de la tarda. La junta es farà de forma presencial al menjador de l’escola.

Us deixem aquí l’ordre del dia:
— Revisió de principi de curs per part de Junta, què creiem que va anar bé el curs passat i àrees de millora que volem abordar aquest curs.
— Estat de socis de l’AFA i pressupost anual actual.
— Estat de l’amortització amb l’empresa d’extraescolars i menjador: La Xup-Xup.
— Compartició del vídeo de l’AFA i pluja d’idees per aconseguir un major percentatge de famílies sòcies i voluntaris per les comissions.
— Presentació per part de totes les comissions dels membres actuals i vocals vigents amb DNI. Proposta de votar anualment internament nou vocal a totes les comissions abans de la propera Junta.
— Presentació per part dels vocals actuals de les propostes anuals i pressupost necessari, així com compartir els neguits d’enguany.
— Eleccions del Consell Escolar.
— Torn de precs i preguntes.

Recordeu que la implicació de les famílies a l’AFA ajuda a comprendre de primera mà el funcionament de tot l’àmbit escolar dels nostres infants, i l’abast d’aquesta implicació ajuda notòriament a la millora de la seva educació. Formeu-hi part, és important!
Us hi esperem!

Junta de l’AFA

Subscriu-te al nostre newsletter!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.