LES FAMÍLIES DE L’ARENAL EN DEFENSA DELS ANIMALS

Famílies, no podem estar més orgullosos de totes vosaltres i és per això que us dediquem aquest post.

Us donem les GRÀCIES en majúscules en nom de la junta de l’AFA per la ràpida reacció, pel vostre compromís amb l’escola i per totes les accions realitzades des que es va saber que s’endurien el animals.

Us vam demanar sortir al carrer el passat dimecres 11 d’octubre a defensar ELS NOSTRES ANIMALS i no vàreu dubtar ni un minut. No només veu defensar els animals sinó que a més defensàreu el dret a tenir una educació de qualitat basada en valors de respecte a la natura i al món animal.

Nens i nenes han anat a l’escola amb samarretes plenes de missatges de suport a l’escola i per donar un sentit comiat als animals i les famílies us heu llençat al carrer sense miraments amb pancartes, dibuixos i crits per defensar el que forma part de la nostra identitat des dels inicis d’aquesta escola.

GRÀCIES pel vostre suport al Projecte Educatiu de Centre (PEC) de la nostra escola que treballa amb entorns d’aprenentatge que inclouen animals sota l’aprovació i supervisió del propi Consorci d’Educació. L’Arenal de Llevant fa 20 anys que treballa a través de projectes que no només busquen l’experimentació científica sinó que a més promouen l’educació emocional i empàtica envers els animals. Una educació basada en valors tant necessaris en la societat en que vivim i que ARA ens volen truncar interposant denúncies.

Les inspeccions que s’han fet al centre, han demostrat que les condicions en les que es troben són les adequades, i que els animals estan ben tractats, per tant deduïm que l’atac que hem rebut no té altre fonament que ‘penjar-se una medalla’ en contra d’una petita escola de barri que educa en els valors que els denunciants demostren no conèixer.

Coneixem de les publicacions a xarxes on s’implica a l’associació denunciant que s’ha vanagloriat de la nostra desgracia en comptes de concentrar la lluita contra grans empreses que sí maltracten els animals ja que possiblement estan dirigides per persones sense aprenentatges en valors.

Volem anunciar que no deixarem de lluitar en el que creiem: en una educació basada en valors que treballa amb entorns d’aprenentatge propers a la realitat dels nostres infants i que promou allò que des  del Departament d’Educació s’està inculcant: sentit comú, civisme i respecte.

JUNTA DE L’AFA

Subscriu-te al nostre newsletter!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.