X CURSA SOLIDÀRIA DE L’ARENAL DE LLEVANT

Benvolgudes famílies,

El proper diumenge 26 de Maig a les 10h tindrà lloc la X CURSA SOLIDÀRIA DE LARENAL DE LLEVANT.

La recaptació de la cursa anirà destinada a la Fundació contra el càncer de Sant Joan de Déu, que té per finalitat la investigació, difusió  i assistencia a pacients oncològics. Sabem de ben a prop que el càncer infantil és la primera causa de mortalitat per malaltia en edat pediàtrica en els països desenvolupats i precisament per aquest motiu és tan necessària la tasca que fan des de aquesta entitat.  

Us esperem a tots i totes per fer que la cursa, un any més, sigui una gran festa solidària!

FEM UN PAS PELS ALTRES!

I si voleu participar com a voluntaris, si us plau, escriviu un correu electrònic a solidaritat@afalarenaldellevant.cat  Us necessitem a tots i totes i us agraïm, per avançat, la vostra col·laboració.

Comissió Solidaritat

Subscriu-te al nostre newsletter!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.