MOLTES GRÀCIES CUINERS I CUINERES!!

Divendres passat els nens i nenes de P5B van delectar-nos amb un espectacular berenar, la recaptació del qual anirà destinada com tenim estipulat al pot de les beques, perquè no es quedi cap nen de l’escola sense poder anar de colònies.
Ens encanten els pastissos, la fruita, els entrepans, les crispetes i tot allò que inventeu per donar de berenar als nostres infants i més quan ho feu amb aquesta predisposició d’ajudar per ajudar, per solidaritat, el missatge que doneu tots, tant cuiners i cuineres com compradors i compradores no pot ser més dolç.

Gràcies a tots per la col·laboració i per fer que aquests berenars solidaris siguin sempre un èxit!!

Aquest divendres hem d’agrair a P5B per haver augmentat el pot de les beques amb 320,41 € !!

Fins al proper berenar, famílies!

AFA de l’Arenal de Llevant

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada