ACTA JUNTA FEBRER

Bon dia famílies,

Aquí us deixem l’acta de la Junta de l’AFA que vam celebrar el passat  Dilluns 22 de febrer. 

Alguns punts importants son:

 • ES BUSCA PRESIDÈNCIA DE L’AFA: Es recorda que aquest any és el darrer any de mandat de la Junta actual i es determina que durant el mes de maig es presentin els candidats i el mes de juny es facin les eleccions a la nova presidència.
 • Que darrerament s’han celebrat les reunions de Delegades amb tots els delegats de l’escola i la del Consell Escolar. Les actes es troben a la web de l’escola.
 • L’ESCOLA COMUNICA:
  • s’ha aconseguit 10 hores més de vetlladors de NEE, gràcies a l’esforç d’un parell de famílies i insistència de l’escola.
  • s’ha fet un cribratge massiu a membres docents de l’escola i tothom que s’ha prestat voluntari ha donat negatiu (no era obligatori), i que ja s’ha iniciat la ronda de vacunacions a membres docents i monitors escolars.
  • Hi ha en marxa un projecte per pintar tota l’escola per part del consorci.
  • Ens trasllada els agraïments per la inversió que va fer l’AFA en els mobles de l’escola.
  • Les portes obertes s’han fet el 2 i 4 de març,  en format virtual. L’Afa hi participat explicant als futurs nouvinguts què som i què fem. Hi ha 110 famílies apuntades (22 germans de cara a P3)
 • Comissió Aprenent JuntsEl dimarts 23 es va fer la Xerrada “Ús responsable de pantalles”, a les 20h. La temàtica de la xerrada es va escollir segons els interessos que ens van fer arribar les famílies el curs passat mitjançant l’enquesta que es va publicar al blog de l’AFA.
 • Comissió Extraescolars: Les noves mesures de prevenció publicades en qüestió de covid permeten fer activitats extraescolars sempre i quan sigui en grup bombolla (de la classe); si no són grup bombolla, el màxim d’infants serà 6 (tant a l’exterior com a l’interior). Aquestes mesures s’han de cumplir tant dins de l’escola com a centres externs. Amb aquestes correccions, hi ha activitats que no es podran fer per un tema econòmic (s’hauria d’augmentar la quota per poder fer viable la reactivació de l’extraescolar amb aquestes condicions),  o per un tema de no poder garantir aquestes normatives sanitàries. El dia 1 de març es va informar a les famílies per Bynapp sobre aquelles activitats que s’han pogut obrir, s’avisarà d’igual manera si es poden obrir aquelles que encara no s’han obert.
 • Comissió Espai migdia: Es debat sobre la problemàtica detectada en un augment dels conflictes que hi ha durant l’hora de menjador. L’AFA és responsable de l’espai Migdia, i ha d’actuar conjuntament amb Closques i l’escola perquè aquest espai funcioni.  Es proposen diverses coses:
  • Els monitors troben que no estan formats en la gestió de conflictes: Desde la Comissió de Coeducació i feminisme hi ha prevista una formació / taller amb el monitoratge de Closques, amb Fil a l’agulla, per tal de tractar el tema del respecte.
  • Augmentar els avisos de Bynapp per millorar la comunicació amb les famílies.
  • Es comenta que amb la pandèmia s’ha hagut de tornar a l’antiga organització de l’espai migdia i han tornat a aparèixer els conflictes que hi havia abans d’implementar el sistema d’activitats dirigides.
  • Es planteja fer una reunió amb l’escola i Closques, per treballar els conflictes que hi ha a tots els cursos per tal de trobar una solució. En aquest sentit es demana la col·laboració dels delegats de cursos, per tal que,  sense identificar noms, es puguin aportar problemes, conflictes que hi ha a cada curs i poder-los traslladar.
  • Es proposa tenir una persona de referència amb formació de gestió de conflictes, per un curs concret. Algú que sigui de fora del centre i, per tant, sigui neutre.
 • Comissió Belluga’t: Festa de Final de Curs:   Aquest any degut a la pandèmia es fa molt difícil, sinó impossible, la organització de la festa de final de curs, per aquest motiu s’han valorat alternatives i s’està treballant en una direcció:  S’organitzarà un Challenge amb la cançó del Jerusalema al juny. Se li ha transmès a l’escola aquesta iniciativa, i han donat el seu ok (el treballaran a l’hora de música i/o al gimnàs). S’ha fet un vídeo tutorial per ensenyar als nens i nenes i a les famílies que es passa per Bynapp perquè li arribi a tothom.

Clickeu al link que es mostra a continuació per llegir l’acta completa. Mantingueu-vos informats de tot el que ocorre al voltant de l’escola.

ACTA JUNTA 21.02.2021

Junta de l’AFA de L’Arenal de LLevant

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada