AGRAÏMENTS COMISSIÓ BELLUGA’T

Bon dia famílies,

Ara que arriba el final de curs, no volem marxar a les merescudes vacances sense agrair a totes les persones que heu col·laborat amb nosaltres d’una forma o altra al llarg d’aquest curs, el vostre entusiasme i la feina feta.

Moltes gràcies a les famílies de 1r, que el 15 de setembre vau treure els capgrossos de l’escola només tres dies després de tornar de vacances i els vau fer ballar les corrandes. També el 17 de maig durant les festes del barri.

Sense vosaltres no hagués estat possible la festa de benvinguda a P3; moltes gràcies famílies voluntàries de P4 per fer-nos curses de sacs, embrutar els nassos dels nostres fills amb farina per aquell sugus, i les mans amb la pintura per fer un preciós mural, entre moltes d’altres activitats.  I també per apadrinar a més de 25 famílies noves de l’escola. Moltes gràcies també a tots els voluntaris i voluntàries de 2n, que aquell 29 de setembre ens vau donar de menjar i beure.

Moltes gràcies a les famílies de P5, per fer-nos gaudir com a cargols aquell 2 de març a la rua de carnestoltes, que sembla ja tant llunyà. Molt bona feina!

I moltes gràcies a tots els voluntaris i voluntàries de 5è i dels altres cursos per ajudar-nos a fer que la festa de final de curs d’aquest darrer divendres, 14 de juny, fos possible i sortís tan bé. Hi va haver moltes activitats: circ, animació discotequera, GoalBall, Karaoke, plastilina, photocall, pinta-cares i el concurs de murals (on no vam poder decidir quin grup ho havia fet millor).

Als Atabalats que també heu participat a les sortides i a la festa de benvinguda amb aquell apoteòsic final amb totes les batucades del barri. Moltes gràcies!

A tots vosaltres, us desitgem des de la comissió Belluga’t un molt bon estiu i recordeu que cal agafar forces pel nou curs, comptem amb tots vosaltres.

Una forta abraçada,

Comissió Belluga’t

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada